Kromann Nielsen: Ny ejer, nyt navn

På Torvet 5 i Maribo bærer facaden præg af et nyt navn: Advokatfirmaet Kromann Nielsen. Den tidligere ejer af Torveadvokaterne, Jeppe Søndergaard, har nemlig solgt forretningen til advokat Lonnie Kromann Nielsen. Til trods for en ny ejer og et nyt navn, vil fokus stadig være på køb og salg af fast ejendom, behandling af dødsboer og testamenter samt strafferet, og kontoret vil fortsat levere dedikeret, omkostningsbevidst og resultatorienteret rådgivning.


Kvinden bag Advokatfirmaet Kromann Nielsen
Bag Advokatfirmaet Kromann Nielsen står Lonnie Kromann Nielsen, som har overtaget det tidligere Torveadvokaterne. Firmaet blev stiftet tilbage i 2016 af advokat Lonnie Kromann Nielsen i Vordingborg. Derfor drives virksomheden fra kontorer i både Maribo og Vordingborg. Lonnie Kromann har de seneste 20 år beskæftiget sig med fast ejendom og byggeri. Har har også en interesse i at sætte fokus på rådgivning og bistand til borgerne i Maribo og Vordingborg.

Vores tre kerneværdier
Vi tilbyder advokatrådgivning og -bistand til alle vores kunder i Maribo og Vordingborg. Vores vision er at arbejde med tre kerneværdier: Tilgængelighed, personlig tilstedeværelse og samfundsansvarlighed. Vores kerneværdier hænger sammen med, at vores advokatfirma er lokalt forankret. Hos Advokatfirmaet Kromann Nielsen er vi specialister inden for fast ejendom og dødsbobehandling. Men med vores mange års erfaringer kan vi også hjælpe med andre sager inden for de fleste gængse retsområder både for private og erhverv.

Kontakt os i dag
Er du borger i Maribo eller Vordingborg, og har du brug for hjælp til en sag, - så står vi hos Advokatfirmaet Kromann Nielsen klar til at hjælpe dig.  Kontakt os på telefonen 54 78 11 00 eller via kontaktformularen, som du kan finde her på siden.

Kort om Advokatfirmaet
Kromann Nielsen

Advokatfirmaet Kromann Nielsen blev stiftet i 2016 af advokat Lonnie Kromann Nielsen.


Det er virksomhedens vision at levere dedikeret, omkostningsbevidst og resultatorienteret rådgivning, hvor nøgleord som tilgængelighed og personlig tilstedeværelse er i centrum.

Advokatfirmaet overtog pr. 1. 9. 2021. Torveadvokaterne i Maribo og virksomheden drives fra kontorer i Vordingborg og Maribo.

Vordingborg    TLF.  53 700 338

Maribo                  TLF.  54 781 100

BRUG FOR HJÆLP?

Bemærk venligst, at denne formular ikke fremsendes krypteret. Undgå derfor venligst at indtaste personnummer eller andre personfølsomme oplysninger. Sikker mail kan sendes til sikker@kromann-nielsen.com.