Advokat Maribo | Advokatfirmaet Kromann Nielsen


Dedikeret, omkostningsbevidst og resultatorienteret advokatvirksomhed

Har du brug for hjælp til din sag i Maribo? Så står Advokatfirmaet Kromann Nielsen klar til at levere professionel og resultatorienteret advokatrådgivning og -bistand. Vi er et lokalforankret advokatfirma, der beskæftiger sig med de fleste gængse retsområder. Med mange års erfaring inden for især fast ejendom, dødsbobehandling, erhvervsret og strafferet, kan vi hjælpe med langt de fleste sager for både private og erhverv.

Erfarne generalister

Hos Advokatfirmaet Kromann Nielsen har vi speciale inden for fast ejendom og dødsbobehandling, men vi er erfarne generalister og tilbyder derfor advokatrådgivning og -bistand inden for blandt andet følgende områder:


Resultatorienteret rådgivning og bistand

Bag Advokatfirmaet Kromann Nielsen står advokat Lonnie Kromann Nielsen, der overtog Torveadvokaterne i Maribo pr. 1. september 2021.

Advokatfirmaet  arbejder ud fra en vision om at levere dedikeret, omkostningsbevidst og resultatorienteret rådgivning og bistand, og i centrum for alt vores arbejde er nøgleord som tilgængelighed, personlig tilstedeværelse og samfundsansvarlighed.


Rådgivning og bistand indenfor særlige områder

Lonnie Kromann Nielsen har en stor interesse for fast ejendom og byggeri, og derfor har hun således også beskæftiget sig med dette retsområde i cirka 20 år. Hun har endvidere et særligt fokus på rådgivning og bistand til erhvervskunder, og bistår en lang række lokale erhvervsvirksomheder med eksempelvis opstart af virksomhed, udfærdigelse af kontrakter, bestyrelsesarbejde og mange andre erhvervsrelaterede emner.


Har du brug for hjælp til din sag?

Kontakt Advokatfirmaet Kromann Nielsen, hvis du ønsker advokatrådgivning og -bistand til din sag i Maribo. Ring til os på telefon 54 781 100 eller kontakt os via kontaktformularen på siden her.

BRUG FOR HJÆLP?

Bemærk venligst, at denne formular ikke fremsendes krypteret. Undgå derfor venligst at indtaste personnummer eller andre personfølsomme oplysninger. Sikker mail kan sendes til sikker@kromann-nielsen.com.

Kort om Advokatfirmaet
Kromann Nielsen

Advokatfirmaet Kromann Nielsen blev stiftet i 2016 af advokat Lonnie Kromann Nielsen.


Det er virksomhedens vision at levere dedikeret, omkostningsbevidst og resultatorienteret rådgivning, hvor nøgleord som tilgængelighed og personlig tilstedeværelse er i centrum.

Advokatfirmaet overtog pr. 1. 9. 2021. Torveadvokaterne i Maribo og virksomheden drives fra kontorer i Vordingborg og Maribo.

Vordingborg    TLF.  53 700 338

Maribo                  TLF.  54 781 100