Dedikeret, omkostningsbevidst og resultatorienteret advokat

Har du brug for hjælp til din sag i Maribo? Så står Advokatfirmaet Kromann Nielsen klar til at levere professionel og resultatorienteret advokatrådgivning og -bistand. Vi er et lokalforankret advokatfirma, der beskæftiger sig med de fleste gængse retsområder. Med mange års erfaring inden for især fast ejendom, dødsbobehandling, erhvervsret og strafferet kan vi hjælpe med langt de fleste sager for både private og erhverv.Erfarne generalister


Hos Advokatfirmaet Kromann Nielsen har vi speciale inden for fast ejendom og byggeri, men vi er erfarne generalister og tilbyder derfor advokatrådgivning og -bistand inden for blandt andet følgende områder:

Resultatorienteret rådgivning og bistand


Bag Advokatfirmaet Kromann Nielsen står advokat Lonnie Kromann Nielsen, der - udover ovenstående fagområder - også fungerer som autoriseret bobestyrer og offentlig forsvarer, hvorfor dødsbobehandling og straffesager fylder en del.

Vi arbejder ud fra en vision om at levere dedikeret, omkostningsbevidst og resultatorienteret rådgivning og bistand, og i centrum for alt vores arbejde nøgleord som tilgængelighed, personlig tilstedeværelse og samfundsansvarlighed.Rådgivning og bistand til erhvervskunder


Lonnie Kromann Nielsen har en stor interesse for fast ejendom og byggeri, og derfor har hun således også beskæftiget sig med dette retsområde i cirka 20 år. Hun har endvidere et særligt fokus på rådgivning og bistand til erhvervskunder og bistår en lang række lokale erhvervsvirksomheder med eksempelvis opstart af virksomhed, udfærdigelse af kontrakter, bestyrelsesarbejde og mange andre erhvervsrelaterede emner.Har du brug for hjælp til din sag?


Kontakt Advokatfirmaet Kromann Nielsen, hvis du ønsker advokatrådgivning og -bistand til din sag i Maribo. Ring til os på telefon 54 781 100 eller kontakt os via kontaktformularen på siden her.