Børnesager

I tvangsfjernelsessager, både som repræsentant for forældre, men også hvor børn har en advokat beskikket, er der typisk store følelser og noget af det vigtigste i livet på spil for kunderne. Derfor er det vigtigt at have en advokat ved sin side, for at opnå det bedste resultat, og opleve den tryghed en advokat kan give. Der kan aldrig garanteres for at det ønskede resultat opnås, men der kan garanteres for en støtte gennem hele processen, i en turbulent og svær tid.

I bopælssager er det også vigtigt at have en advokat med. Afgørelsen får virkning mange år fremover, bliver meget afgørende for barnet, og den forælder som vi repræsenterer, hvorfor en advokat nærmest er et must.

Sagsområdet er komplekst, så det er vigtigt at have sagkyndig rådgivning. Som oftest bliver salæret betalt at det offentlige.


Afgørelsen får afgørende betydning for dit liv i lang tid fremover, så det skal gøres ordentligt. Da du oftest står i en situation, hvor der ikke er så meget overskud, er det en god idé med en advokat, som der kan ”læsses af på”. Kontakt advokat Jeppe Søndergaard, hvis du vil vide mere.

Vil du vide mere?

Bemærk venligst, at denne formular ikke fremsendes krypteret. Undgå derfor venligst at indtaste personnummer eller andre personfølsomme oplysninger.